Geplaatst op door

BCW en Fit&Vitaal

vit-en-vitaalMedewerkers die fit zijn en energie hebben zorgen voor een gezonde en energieke organisatie waar mensen met plezier werken. Een gezonde organisatie is vitaal en uiterst effectief.
Alle medewerkers van Betoncentrale Wessel hebben inmiddels de eerste gesprekken met een vitaliteitscoach gehad.

Gezondheid en loopbaan zijn nauw met elkaar verweven. Wie de juiste carrièrekeuzes heeft gemaakt en nog steeds  het gevoel heeft “goed te zitten” in zijn werk, blijft meestal gezond functioneren. Omgekeerd kunnen gezondheidsklachten ontstaan bij medewerkers die in hun loopbaan op een verkeerd spoor terecht zijn gekomen.

Fysergo werkt op een inspirerende wijze samen met werknemers en het management van Betoncentrale Wessel aan een gezonde en vitale koers. Doelstelling is om de duurzame inzetbaarheid te bevorderen door de vitaliteit van de medewerkers te vergroten. Onze aanpak is gericht op het stimuleren en activeren van de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker

We weten dat mensen die goed slapen en gezond leven, lekker in hun vel zitten, beter presteren en optimaal inzetbaar zijn.

Dankzij de nieuwe wearable technologie kunnen we dit nu ook meetbaar maken. In combinatie met de juiste coaching levert dat resultaat op. Werknemers krijgen inzicht in hun levensstijl en worden uitgedaagd om hier aan te werken. Daarnaast creëert Polshoogte een sterke groepsdynamiek en een grote betrokkenheid.

imagesHoud uw toppers “fit for the job”. Managers, directieleden, CEO’s, hoogopgeleide professionals maar ook chauffeurs die langdurig op hoog niveau presteren, hebben veel gemeen met topsporters.

Ook zij moeten continu fit zijn om te blijven vlammen. Mentaal en fysiek. Daarbij staan ze voortdurend onder druk en maken ze vaak lange dagen. Onder die omstandigheden is het belangrijk dat ze blijven investeren in hun gezondheid. Betoncentrale Wessel brengt de gezondheidsrisico’s voor deze groep in beeld en maakt er werk van.