71 Appartementen

Geplaatst op door

Kelderman Bouw heeft dit project in samenwerking met Bouwbedrijf Van der Kolk uit Garderen vanuit aanbesteding verkregen. Betoncentrale Wessel levert de betonmortel, te beginnen bij de boorpalen.

71-appartementen-Schrijverspark-te-Veenendaal

Opdrachtgever is Patrimonium Woonstichting uit Veenendaal. Deze woningcorporatie met 71 medewerkers heeft ruim 6.400 sociale huurwoningen, 280 garages en diverse koopwoningen. Zij richten zich met name op het huisvesten van de lagere inkomensgroepen. Ook besteden zij extra aandacht aan gehandicapten, mensen die begeleid wonen, asielzoekers, jongeren en ouderen. In augustus van dit jaar wordt er gestart met de sloop van de twee appartementencomplexen, de Coornhertflat en Roemer Visscherflat, gelegen in het westelijke deel van het Schrijverspark in Veenendaal.
Vervolgens zal het terrein bouwrijp worden gemaakt en kan er worden gestart met de nieuwbouw van de twee complexen. De architectuur is in handen van Theo Verburg Architecten uit Ede. In het appartementencomplex van vijf verdiepingen hoog worden energiezuinige drie- en vierkamerappartementen gerealiseerd, welke ieder standaard met keuken en badkamer worden opgeleverd.

17-03-2015 Begin gemaakt met 750 M3 boorpalen

SAM_0005       SAM_0031

SAM_0032       SAM_0036